vineri, 1 aprilie 2011

Orange, una din cele mai mari companii de telecomunicatii!



       În lume sunt peste 123 de milioane de oameni pe care îi despart distanţe, care vorbesc limbi diferite şi au moduri de viaţã diferite.
      Dar toţi au ales acelaşi lucru: sã comunice aşa cum simt, sã priveascã cu deschidere şi optimism spre viitor.
      Pe toţi îi apropie Orange, indiferent dacã trãiesc în Marea Britanie, Franţa, Elveţia,  Belgia, Austria, Spania,  Olanda, România , Moldova, Polonia, Slovacia, Rusia, Statele Unite ale Americii, China, Coreea, Japonia,  India, Vietnam, Botswana, Camerun, Republica Dominicană, Egipt, Nigeria, Guineea Ecuatorială, Guineea Conakri, Guineea Bisau, Coasta de Fildeş, Uganda, Kenia, Republica Central Africană, Madagascar, Mali,  Insulele Mauritius, Caraibe, Noua Caledonie, Reunion, Senegal, Vanuatu, India, Vietnam, Iordania, Bahrein.
     Încã de la început, Orange s-a remarcat prin modul de abordare a clientului, prin stilul inovativ, prin provocarea si depãsirea continuã a standardelor telefoniei mobile.
    Orange este una dintre cele mai mari companii de telecomunicatii, cu filiale în 19 tãri din întreaga lume si cu peste 49 de milioane de clienti.
    Orange este liderul pietei de telecomunicatii mobile din Romania, cu 10,995,000 de clienti, la finalul lui 2009.La sfarsitul lunii decembrie 2009, Orange Romania avea venituri de 1,055 miliarde de euro.
In 2006, Orange Romania a lansat serviciile 3G. In anul urmator si-a dezvoltat reteaua de banda larga si a lansat tehnologia 3G+, disponibila in aproximativ 800 de localitati. Pentru a imbunatati experienta de utilizare a serviciilor de date mobile, a lansat o noua tehnologie, HSUPA  (High Speed Uplink Packet Access), care ofera viteze marite de incarcare (uplink) a datelor, de pana la 1,46 Mbps.
   Compania isi propune sa investeasca in continuare in dezvoltarea retelei, a unor noi tehnologii, produse si servicii care sa vina in intampinarea nevoilor de comunicare ale clientilor.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu